Csere és elállás (Visszafizetés)

A webáruházunkban vásárolt bármely termékünkre a törvény által előírt 14 napos cseregaranciát vállalunk.
(Kérjük figyelmesen olvassa el a csere menetéről szóló tájékoztatót!)

Felhívjuk figyelmét, hogy a  csere futárszolgálati díja, a magyar jogszabályok alapján a vevőt terheli, amelyen a webáruház nem húz hasznot. Ez a 2400Ft-os összeg a GLS futárszolgálat oda és vissza szállítási költségét fedezi. Megértésüket köszönjük!


CSERE ESETÉN:
1. Kérjük adjon le egy új megrendelést arra termékre amelyre cserélni szeretné a meglévő terméket. A pénztár oldalon az új rendelés leadásakor a megjegyzés pontnál tüntesse fel a “CSERE” szót és az előző megrendelése számát. A megjegyzés ponthoz írja be  a cserélni kívánt termék nevét és színét. 
2. Csomagolja össze a cserélni kívánt terméket (a kézhezvételtől számított 14 napon belül) majd helyezze el a csomagban a lentebb található formanyomtatványt kitöltve, melyet akár  kézzel is megírhat, lemásolhat. A csomagért futárt küldünk, aki a CSERE-RENDELÉS leadásától számított 1-3 munkanapban érkezik Önhöz. ( A futár érkeztéséről az azt megelőző napon e-mailben tájékoztatjuk)  Az összecsomagolt (leragasztott csomagban) cserélni kívánt terméket át kell adnia a futárnak, a futár pedig egyidejűleg oda adja Önnek az általunk küldött csereterméket. A CSERE futárszolgálkati díja a vevőt terheli, amely 2400Ft (Ez az összeg a GLS futárszolgálat díja). Ezt az összeget a futárnál fizetheti kézpénzzel. Ha a választott termék drágább mint a cserélni kívánt (már kifizetett), abban az esetben a különbözet értékét szintén a futárnál tudja rendezni. Ha a választott termék olcsóbb mint a cserélni kívánt termék, 2400Ft értékig levonjuk a csere díjából. 2400Ft-ot meghaladó különbség érték felett a különbözetet bankszámlára utaljuk. Ez esetben a csomagjában található elállási és csere nyilatkozatban tüntesse fel bankszámlája számát és a hozzá tartozó nevet. További információkért keresse az Általános szerzősédi feltételeket.
FIGYELEM!
Koszos, megrongált, kellemet szagú terméket nem áll módunkban cserélni!
További információkért olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket az “ÁSZF” menüpontban.  


ELÁLLÁS ESETÉN: (PÉNZ VISSZAFIZETÉS)
1. Kérjük csomagolja össze a terméket, töltse ki az elállási nyilatkozatot amelyet kézzel is megírhat. A nyilatkozatmintát lejjebb, a lap alján találja. A nyilatkozatot helyezze el a csomagban majd juttassa vissza a Horváth József Egyéni Vállalkozó, 3521. Miskolc, Kassák Lajos utca 15. címre. 
A csomag beérkeztét követő, törvény által előírt, 14 napon belül banki átutalással visszafizetjük Önnek a rendelés összegét.
FIGYELEM! A visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni ha Ön utánvételes csomagként adja fel. Ebben az esetben visszafordítjuk a feladóhoz. Az ezzel járó többletköltségekért cégünk nem vállal felelősséget. A csomagot abban az esetben fogadjuk, ha azt díjtalanul átvehetjük. A Magyar Postánál feladott csomagot kérjük NE levélküldeményként adja fel. Ezeket a levélküldeményeket a miskolci Posta nem hozza házhoz, hanem betárolja a depóban. Ezekért a levélküldeményekért nem áll módunkban elmenni.

Figyelem!
A pénz-visszatérítés banki átutaláson keresztül történik 14 napon belül. Megértésüket köszönjük!
Kérjük figyelmesen, jól olvashatóan töltse ki banki és személyes adatait a nyilatkozatban! Az olvashatatlan vagy tévesen megadott adatok miatti késedelemért, károkért nem vállalunk felelősséget!

Ha kérdése merülne fel keressen minket ügyfélszolgálatunkon:

info@zacross.hu email címen.


Elállási/Felmondási/Csere nyilatkozatminta (Kézzel is leírható)


(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék/CSERE szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett: Demrose.com / Hollywood Shoplife Kft.
3521. Miskolc, Kassák L. u. 15.

Alulírott/ak ……………………………. vásárló/fogyasztó kijelentem/kijelentjük, hogy  gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek  adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:
…………………………………………………………………………………………………………………..
A terméket visszaküldöm, mert ……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………

PÉNZ-VISSZFIZETÉST KÉREK         –         CSERÉLNI AKAROK

(Kérjük húzza alá a megfelelőt)

Pénz-visszafizetés esetén:
Bankszámlaszám:……………………………………
Hozzá tartozó név:………………………………….

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:
A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása:
                                                    ……………………………………
                                     (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)