A termék értékelése:
5/5

SIEMPRE RED

KARKÖTŐ PIROS GYÖNGYÖKKEL KERESZT MEDÁLLAL

Fantasztikus új dizájn. Kényelmes, csuklómérethez igazodó gumis anyag. Letisztult, 6mm átmérőjű gyöngyökkel. Gyönyörű, ezüst színű fém kereszt medállal díszítve. Hossz: 18-20cm.

Fantasztikus kidolgozású karkötőink exkluzív megjelenést biztosítanak akár egy elegáns, akár egy utcai viselet kiegészítőjeként. A vallás soha sem megy ki a divatból, a ZACROSS karkötőivel stílusosan viselhetjük annak szimbólumait. Zacross karkötők viselése magabiztosságot, megbízhatóságot és céltudatosságot sugall a külvilág felé.

4790Ft

Készleten

DUPLA FALÚ, KÁRPITOZOTT DíSZDOBOZBAN kapod!

Prémium termékhez, prémium csomagolás.

Biztonságos, pormentes helyen tarthatod ha épp nem viseled! Ha ajándékba veszed nem kell gondolkoznod a díszcsomagoláson. 

Vásárlói visszajelzések:

Mit mondanak mások?

Először is köszönöm a gyors szállítást! A termékeitek szuperek, pontosan olyan mint a képen, sőőt... Biztosan rendelek még, mert több szín együtt még jobban néz ki ahogy a képeken látom! :) Szuperek vagytok Zacross!
K. Emil
Nyíregyháza
A tesómnak rendeltem születésnapjára és nagyon örült neki, gyönyörű a cucc és nagyon jól áll neki. Az ajándék díszdobozt köszönöm, nagyon szuperül néz ki, máshol 1-2 ezer forintot kérnek egy ilyen csomagolásért... Köszi mégegyszer és nagyon gyorsan megjött amiért jár a pacsi!
T. Péter
budapest

1-2 munkanapon belüli kiszállítás

Saját raktárkészletről dolgozunk, nálunk nem várhatsz heteket!

Magyar webáruház

Egy nyelvet beszélünk, helyben vagyunk. Biztonságban rendelsz, fizetsz.

14 napos csere és pénz visszafizetési garancia

Rizikó nélküli vásárlás a hatályos magyar jogszabályok alapján.

GYAKORI KÉDÉSEK

Ezt követően egy visszaigazolást küldünk a megrendelés beérkezéséről e-mailben. A megrendelés előkészítése és csomagolása után atáadjuk a csomagot a GLS futárszolgálatnak, majd újabb levelet küldünk a szállítás részleteiről. 

Jelenleg utánvétellel és banki átutalással lehet fizetni a webáruházunkban. Az utánvételes fizetés választásakor a csomag megérkezésekor a futárnál lehet fizetni készpénzben vagy bankkártyával. A banki átutalás fizetési móddal internetbankon keresztül vagy bankfiókban lehet elutalni részünkre a rendelés összegét.

Az egyik legbiztonságosabb és leggyorsabb szolgálatatást nyújtó futárcéggel állunk szerződéses kapcsolatban, a GLS futárszolgálattal. Minden megrendelést kizárólag házhozszállítással tudunk teljesíteni, személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

A kiszállítást megelőző napon e-mailben értesítést küldünk a csomag feladásáról. Webáruházunk a GLS futárszolgálat SMS szolgáltatását veszi igénybe amely azt jelenti, hogy a címzett a kiszállítás napján a GLS központból üzenetet kap telefonjára a csomag érkezének idejéről, ezt egy 3 órás időintervallumban határozzák meg. Az SMS tartalmazza a kiszállítást végző futár telefonszámát, amin keresni lehet őt.

Semmi gond. Előfordul. Webáruházunk biztosítja vevői számára a 14 napos csere és elállási jogát. Vásárlóink indok nélkül kérhetik a termék cseréjét vagy a teljes vételár visszatérítését. A vevő kérését webáruházunk minden esetben teljesíti.